Ontmoeting met collega's
Door: daphneoparuba1
Blijf op de hoogte en volg Daphne
29 April 2012 | Nederland, Hengelo
Heel enthousiast reageerde ik totdat ik realiseerde dat ik wéér dan eind naar Den Haag moest reizen, die woensdagochtend gewoon moest werken en een duur treinticket moest kopen van zo'n €40. Gelukkig kon ik op het werk meteen weg en vond ik via een internetactie een kaartje voor €20. En dus kon ik woensdag direct weg om vervolgens om 12.36 uur de trein te halen.
Iets na 15.00 uur (de begintijd van de bijeenkomst) kwam ik aan bij het Arubahuis. Ik werd naar de kamer gebracht en daar zaten de collega's al gezellig te kletsen. Toen bleek dat twee andere sollicitaten er na een half uur nog niet waren zijn we maar begonnen (Ja, een half uur later beginnen deed ons alvast kennismaken met de Arubaanse cultuur haha)
We kregen o.a informatie over wat we moeten doen bij aankomst, over het eventuele transport van de inboelen, de medische keuring (die nog moet plaatsvinden) en natuurlijk het werken zelf. Ook hebben we kennismaking gemaakt met mensen die een hogere functie hebben binnen de organisatie.
Na een uur (en een heerlijk Arubaans kroketje verder) hebben we een groepsfoto gemaakt en konden we weer richting huis. Ik ben samen met twee meiden een stukje teruggereisd die allebei voor 3 jaar (of langer) naar Aruba gaan. Het was heel gezellig en we zijn al het een en ander over elkaar te weten gekomen. Toch vreemd dat je elkaar niet kent, maar elkaar straks wel weer gaat zien op Aruba.
De afgelopen week heb ik al veel gedaan wat betreft de grote reis. Ik heb een vliegticket uitgezocht (wat ik trouwens zometeen ga boeken), ik ben langs het gemeentehuis geweest (waar ik bijna niks hoef te regelen, behalve de uitschrijving. Een paar dagen voor vertrek.), ik heb een nieuwe laptop gekocht(!) en ik heb een creditcard aangevraagd.
2 september vlieg ik om 12.25uur vanaf Schiphol naar Aruba!
Nog 126 dagen... :)
14 Juni 2012 - 14:31
The Little Vöckers:
Hallo juf daphne
veel plezier op Aruba
en de groeten van onze klas aan jouw nieuwe klas
veel suc6 in Aruba
groeten,the little Vöckers!!!
15 Juni 2012 - 16:14
Karmen :
Haaai Lieve Juf Daphne
ik ga jou wel hèèl erg missen!!
ik wens jou echt hèèl erg veel suc6
ik hoop dat ik jou now wel eens ga zien
okejjj ik ga doeixd
-xxxx- Karmen (groep7 vockerschool)